Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-almere.nl


  Mediums advieslijn in Almere
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Susanna
  Ervaring met medium Susanna
  Lieve Susanna jou spreek ik al een tijdje. Je hebt echt geduld en al beantwoord mín vragen. En komt ook snel tot de kern. Was verbaasd dat een aantal dingen gewoon op hetzelfde dag zijn uitgekomen. Door jou kan ik verder. Dank je topper




Ervaring van Cynn met medium Susanna   Ervaring van Cynn met medium Susanna   Ervaring van Cynn geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Susanna  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve Alena wat ben jij een topper zeg. Nog nooit zo,n duidelijke reading gehad.
Wat ben jij gericht, al mijn onduidelijkheden zijn in 1 consult weggenomen. Je bent straight to the point, daar hou ik van. Je hebt me de tools gegeven en daarmee ga ik aan de slag.
Je zei tegen me binnen 4dagen een reactie van r, vandaag kreeg ik idd n bericht.. dit laatste word vervolgt.
Dankjewel lieverd tot snel, liefs suus.




Ervaring van Suus met medium Alena   Ervaring van Suus met medium Alena   Ervaring van Suus geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa gaf specifieke antwoorden .

hele goede helderziende, je hebt gelijk gekregen.




Ervaring van Jasmijn met medium Louisa   Ervaring van Jasmijn met medium Louisa   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hoi Carola,
Dank u wel voor het gesprek en uw hulp, je hebt me gerustgesteld.
Je hebt inzicht en bent snel en duidelijk, zeker een aanrader.
Dikke knuffels.




Ervaring van Jolien met medium Carola   Ervaring van Jolien met medium Carola   Ervaring van Jolien geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Hoi Yuorah, wat ben je toch een top helderziende. Top inzichten en vertrouwen die jij geet. Heb veel aan je uitleg en je voorspellingen. Ik vertrouw op U.




Ervaring van Sherri  met medium Yuorah   Ervaring van Sherri  met medium Yuorah   Ervaring van Sherri geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sammy
  Ervaring met medium Sammy
  Lieve Sammy

Wat ben jij goed!!
Alles komt uit en je ziet alles perfect en zuiver.

Dankjewel. XXXX.




Ervaring van XXX met medium Sammy   Ervaring van XXX met medium Sammy   Ervaring van XXX geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sammy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Bedankt voor het gesprek. Je bent echt duidelijk. Je kan de situatie goed omschrijven. ik heb er vertrouwen in.




Ervaring van ana met medium Sarah   Ervaring van ana met medium Sarah   Ervaring van ana geplaatst op 30 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Victor
  Ervaring met medium Victor
  Lieve Victor. Wat een fijne man ben je toch om mee te praten. Je zei vorige keer dat ik mezelf nederig op moest stellen richting instanties en dat heeft positief effect gehad. De communicatie is verbeterd en ik voel mezelf weer zekerder en minder angstig voor het onbekende. Heel fijn dat je mij geholpen hebt om mij hiervan te doordringen. Dank je. Liefs van Betty.




Ervaring van Betty met medium Victor   Ervaring van Betty met medium Victor   Ervaring van Betty geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met medium Ilse
  Ervaring met medium Ilse
  Beste Ilse ik was erg onder de indruk van uw samenvatting met de kaarten. U vertelde me dingen die ik nog niet wist maar toch bleken waar te zijn. Ik zal u in de toekomst zeker nog contacteren.




Ervaring van Anoniem  met medium Ilse   Ervaring van Anoniem  met medium Ilse   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ilse  


Ervaringen van bezoekers met medium Sammy
  Ervaring met medium Sammy
  Lieve Sammy, ben altijd blij met jou. Vooral als ik het even niet meer weet. Dan heb jij wel een antwoord. Ik hoop echt dat we vooruit gaan en financieel vooruitgang gaan boeken want dan zit hij ook beter in zijn vel. Ik hoop dat je weer gelijk krijg over je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte. Noa.




Ervaring van Noa met medium Sammy   Ervaring van Noa met medium Sammy   Ervaring van Noa geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sammy  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Shar. Bedankt voor je moedige woorden gisteren. Ik heb er veel aan gehad. Ik hoop dat de situatie snel mag veranderen. Dankzij jou en enkele van je collega's mag ik blijven geloven. Een fan x.




Ervaring van Een fan met medium Shar   Ervaring van Een fan met medium Shar   Ervaring van Een fan geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Valentine, draait niet rond de pot, zegt het zoals het is positief of negatief. Je bent hele lieve vrouw. Heel begaand en meelevend. Ik wacht nu af of de voorspelling uitkomt. Heb al es eerder een voorspelling gehad en is uitgekomen dankjewel. Kus Devi.




Ervaring van Devi met medium Valentine   Ervaring van Devi met medium Valentine   Ervaring van Devi geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bedankt Gunter voor je energie en je antwoorden. Die je door mag geven zeer treffend, ook voorspellingen die uit zijn gekomen. Duidelijk medium, zeergetalenteerd. Dina.




Ervaring van Dina met medium Gunter   Ervaring van Dina met medium Gunter   Ervaring van Dina geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Hi MB Rhais
Alles wat je vertelde klopte.en bedankt voor het advies en je reading.
Heb gelijk weer een positieve kijk op het leven. Paula.




Ervaring van Paula met medium MB Rhais   Ervaring van Paula met medium MB Rhais   Ervaring van Paula geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Cher
  Ervaring met medium Cher
  Dank je Cher, wil je bij deze bedanken voor al je steun. je voorspellingen zijn van A tot Z uitgekomen bel je snel weer. D.




Ervaring van D met medium Cher   Ervaring van D met medium Cher   Ervaring van D geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cher  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Hoi Anouk.
Iedereen mag weten dat jij de beste bent. Ik bel je snel weer.
Groetjes je trouwe beller ik.




Ervaring van Ik met medium Anouk   Ervaring van Ik met medium Anouk   Ervaring van Ik geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Anne, dank voor het consult. Wat een medium ben jij, wat je allemaal kan zien is ongelooflijk. Ik bel je zeker terug. Eefje




Ervaring van Eefje met medium Anne   Ervaring van Eefje met medium Anne   Ervaring van Eefje geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Hoi Antwan, allereerst bedankt. Maar voor nu nogal allemaal moeilijk te vaten, maar tijd brengt raad. Fijn je gesproken te hebben, Natasch.




Ervaring van Natasch met medium Antwan   Ervaring van Natasch met medium Antwan   Ervaring van Natasch geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Lieve lieve Morgane
Je bent een prachtige dame. Weet je dat van jezelf. Zo accuraat. Zo fijn. Ik spreek je nu al een tijdje en elke keer,BAM. Nagels op de kop. Thx Beau




Ervaring van Beau met medium Morgane   Ervaring van Beau met medium Morgane   Ervaring van Beau geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Lieve Aylin, bedankt voor je eerlijkheid in de afgelopen tijd. Ik kon je vertrouwen en door jou kon ik een oplossing vinden voor mijn problemen. Groetjes Kira




Ervaring van Kira met medium Aylin   Ervaring van Kira met medium Aylin   Ervaring van Kira geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida. Je bent super. Je vertelt snel waar het op staat en het lijkt te kloppen. Het eerste wat je me vertelde is reeds uitgekomen. nu wachten op de rest. Maar steeds opnieuw zie jij hetzelfde. het komt goed. Een topper.




Ervaring van Fien met medium Sharida   Ervaring van Fien met medium Sharida   Ervaring van Fien geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Lieve Patries.
Dank je voor je adviezen, ik stel je een vraag en je verteld me meerdere dingen die mij erg helpen.
Ik vind het erg fijn dat ik je al mijn vragen mag stellen en dat je me echt helpt.
Jouw adviezen neem ik zeker ten goede en ik bel je zeker nog een keer op.
Je bent echt een aanrader.
gr. Nellie.




Ervaring van Nellie met medium Patries   Ervaring van Nellie met medium Patries   Ervaring van Nellie geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Met paragnoste Karen gesproken. Karen heeft een mooie voorspelling gedaan die nu is uitgekomen. Ik hoop zo dat je gelijk hebt over die andere voorspelling. Dank voor de directe inzichten. En ga vooral door met deze mooie gave. Lieve Groetjes mar.




Ervaring van Mar met medium Karen   Ervaring van Mar met medium Karen   Ervaring van Mar geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali is een topper en goed in ze waarnemingen. Hij geeft rust en stelt je ook gerust als je het even niet meer weet. Dank je wel voor alles x. Thea.




Ervaring van Thea met medium Gazali   Ervaring van Thea met medium Gazali   Ervaring van Thea geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Lieve Lobke
Dank je voor er steeds voor mij te zijn.
Mooie reading en tot hoors.

Een topper.




Ervaring van Heleen met medium Lobke   Ervaring van Heleen met medium Lobke   Ervaring van Heleen geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Niamh, voelde alles heel goed aan tot in de puntjes zag ze de situatie dankje wel een goede gesprek,s partner, een aanrader als je een luisterend oor wil, en je bent het even kwijt met best goede raad. Sevile.




Ervaring van Sevile met medium Niamh   Ervaring van Sevile met medium Niamh   Ervaring van Sevile geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Lieve Anitta, wat ben jij goed, heel goed en scherp. Je hebt gelijk ik moet sterker worden.Wil je ongelofelijk bedanken voor jouw gaves en diensten, liefs Reshmi.




Ervaring van Reshmi met medium Anitta   Ervaring van Reshmi met medium Anitta   Ervaring van Reshmi geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Marja. Je doet dat heel goed. De warmte en betrouwbaarheid die jij overbrengt, ik heb er geen woorden voor. Veel liefs zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. Chapeau, een aanrader. Dankjewel Amy.




Ervaring van Amy met medium Marja   Ervaring van Amy met medium Marja   Ervaring van Amy geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Accuraat. To the point, heel eerlijk. Johannes je bent een engel. Bedankt voor het fijne gesprek. U heeft duidelijk dingen vertelt die kloppen. Nu maar afwachten hoe alles gaat lopen. Thx Soraya.




Ervaring van Soraya met medium Johannes   Ervaring van Soraya met medium Johannes   Ervaring van Soraya geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hey Gunter.
Ik ben u heel dankbaar. Dat je mij heb laten zien. Om uit mijn leegte te komen, ik heb nog nooit iemand tegen gekomen. Die exact hetzelfde is als ik en hetzelfde heeft mee gemaakt. Jij bent de enigste die mij kent, hoe ik werkelijk ben. Het is zo leuk om feedback te krijgen van u. Zij maar zeker dat ik u nog veel ga bellen. Nu heb ik werkelijk mijn coach gevonden.
Dikke dank Lucia




Ervaring van Lucia met medium Gunter   Ervaring van Lucia met medium Gunter   Ervaring van Lucia geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Ik heb pas Oceana gesproken en ik heb alleen gezegd om op 2 dingen te kijken voor me en zij had het precies bekeken waar mijn zorgen en mijn problemen waren.
Oceana, je hebt de spijkers op de kop geslagen en ik ben blij met je. Dank je tot snel weer. Liefs X




Ervaring van X met medium Oceana   Ervaring van X met medium Oceana   Ervaring van X geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah, je bent geweldig. Ik heb ze idd allemaal gezien zoals je voorspeld had, nu met volle hoop wachten op de communicatie hahaha. Bedankt voor je mooie consult, kon alles plaatsen je zit er meestal pal op. wouw je bent een toppertje.




Ervaring van A met medium Yuorah   Ervaring van A met medium Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Cher
  Ervaring met medium Cher
  Cher, ik wil u mijn hartelijke dank uitspreken voor uw heel prachtig consult, ik kon er veel in terugvinden, het is allemaal zo onwerkelijk.
Liefs Madeleine.




Ervaring van Madeleine met medium Cher   Ervaring van Madeleine met medium Cher   Ervaring van Madeleine geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cher  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Lieve Sabina
ik heb positief nieuws ontvangen. Je hebt het helemaal goed gezien. Daarom even via deze weg het mooiste bericht dat ik voor nu mag krijgen.
Dankje M.




Ervaring van Michael met medium Sabina   Ervaring van Michael met medium Sabina   Ervaring van Michael geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium Phaedra
  Ervaring met medium Phaedra
  Een heel fijn consult prettige lieve dame om mee te praten bedankt voor uw mooie consult heeft me echt goed gedaan met ongeveer jaar laat ik alles achter mij zei u en emotionele bagage achter me kan laten zei u hou u op de hoogte nogmaals dank.




Ervaring van Anoniem  met medium Phaedra   Ervaring van Anoniem  met medium Phaedra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden