Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-almere.nl


  Mediums advieslijn in Almere
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live mediums uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Je had gelijk met het werk, ben de opleiding begonnen. Verbinding verbrak. Bedankt allesinds je bent top.




Ervaring van Sonia met medium Sophia   Ervaring van Sonia met medium Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Helder en to the point weet Patries de juiste snaar te raken en inzicht en ondersteuning te geven in je situatie. Echt heel fijn.




Ervaring van Petra met medium Patries   Ervaring van Petra met medium Patries   Ervaring van Petra geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve Amber
Deze morgend vroeg ik je of ik goed nieuws ging krijgen ivm het appartement. En inderdaad je had gelijk. Ik heb het gekregen. Langs deze weg wou ik je het goede nieuws delen. Ik ga je zeker nog eens opbellen als ik advies nodig heb. Je zit al tussen mijn favoriete. Tot de volgende keer lieve Amber bedankt voor deze positiviteit.




Ervaring van Laila met medium Amber   Ervaring van Laila met medium Amber   Ervaring van Laila geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Superblij dat je voorspelling is uitgekomen heel knap van je. Ik hou je uiteraard op de hoogte dus tot snel weer. Knuffeltje die ene twee namen.




Ervaring van 2namen met medium Sophia   Ervaring van 2namen met medium Sophia   Ervaring van 2namen geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi Sophia,

Je kaarten zijn altijd heel kloppend. Het komt bij mij ook altijd allemaal uit in de nabije toekomst. Tot gauw. Groetjes D.




Ervaring van D met medium Sophia   Ervaring van D met medium Sophia   Ervaring van D geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Lieve Indy, dank je voor de geweldige reading en jouw oprechte advies. Liefs M.




Ervaring van M met medium Indy   Ervaring van M met medium Indy   Ervaring van M geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Helder en to the point weet Patries de juiste snaar te raken en inzicht en ondersteuning te geven in je situatie. Echt heel fijn.




Ervaring van Petra met medium Patries   Ervaring van Petra met medium Patries   Ervaring van Petra geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  1 van je voorspellingen is al uitgekomen. Het leek onmogelijk maar jawel. TOP.




Ervaring van Liesbeth met medium Nellekke   Ervaring van Liesbeth met medium Nellekke   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Lieve Merel,
ik bel je vaak maar het is nooit te veel voor je om mij gerust te stellen en te helpen met alles wat nodig is. Dank je wel.
Liefs, Belinda.




Ervaring van Belinda met medium Merel   Ervaring van Belinda met medium Merel   Ervaring van Belinda geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Dag Isha, hartelijk dank voor het fijne consult van daarnet. U pikt onmiddellijk dat op waarover het gaat en bent heel betrokken. U bent een hele aanwinst vr de lijn.




Ervaring van Myriam met medium Isha   Ervaring van Myriam met medium Isha   Ervaring van Myriam geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola ik heb u nu 2 keer gesproken. Super fijn gesprek gehad, en er is al een voorspelling uitgekomen, exact op de dag dat u voorspeld had. Ik hoop dat de andere voorspellingen ook uitgaan komen.

U bent een Super medium, ik ga u zeker nog vaker bellen.

Veel liefs van Nicole.




Ervaring van Nicole met medium Lola   Ervaring van Nicole met medium Lola   Ervaring van Nicole geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Shariffa
  Ervaring met medium Shariffa
  Ik heb deze avond naar Shariffa gebeld. Ik heb mijn foto naar haar doorgestuurd, en ze wist zonder dat ik 1 woord zeg, heel haar verhaal te vertellen over mij. Ik was compleet van mijn stoel geblazen. Zij voelt heel veel aan en ze blijft maar vertellen en dat het allemaal klopte, ik heb maar weinig gezegd tegen haar. Een fijne vlotte dame. Dus ik zou zeggen bel haar maar eens op, ze is de moeite waard. Goedenacht Shaffira.




Ervaring van Nadine met medium Shariffa   Ervaring van Nadine met medium Shariffa   Ervaring van Nadine geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Je voorspelling is uitgekomen Tineke. Echt heel knap van je. Word altijd heel blij van jou en heb het boek besteld hoor. Dank je voor je wijze woorden. Tot gauw weer je hoort mij snel weer.




Ervaring van anoniem met medium Tineke   Ervaring van anoniem met medium Tineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Lieve Elena, ik heb de kans gekregen om het je telefonisch te kunnen bevestigen, maar wou graag aan iedereen hier laten weten dat je zoveelste voorspelling weer is uitgekomen. Of ik het nu wil horen of niet, je blijft bij je inzichten en ik weet nu uit ervaring dat het zo zal lopen. Je zag contact, en het is inderdaad gelopen zoals je zei, ondanks dat ik het zelf totaal niet meer kon geloven. Dank je wel voor al je zuivere liefdevolle inzichten en coaching. Onbeschrijfelijk wat jij kan.
Ik gun iedereen een consult met je.

DANK JE WEL.




Ervaring van .... met medium Elena   Ervaring van .... met medium Elena   Ervaring van .... geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Wat een prettige reading heb ik van haar gehad. Wist alles wat er speelde te benoemen en gaf een duidelijk beeld van de situatie. Ik ga je zeker weer eens bellen. Bedankt.




Ervaring van Ikke met medium Nona-Yo   Ervaring van Ikke met medium Nona-Yo   Ervaring van Ikke geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Hoi nelleke je had het zeer goed gezien de bruiloft van mn vrienden word inderdaad met een paar mensen bij gestaan en ben er nu niet bij volgen jaard zeggen ze, een feest je verdiend de sterren uit de hemel.




Ervaring van loes zanoni met medium Nellekke   Ervaring van loes zanoni met medium Nellekke   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, gister gesproken over de liefde, iets nieuws maar wat afstand. Je voelde mijn paniek maar je had helemaal gelijk, vandaag contact en niks aan de hand, gewoon heel leuk en gezellig. Dat stukje ligt dus echt meer bij mij en heeft niks met hem te maken maar goed gezien.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Een hele lieve, wijze vrouw, die jouw pad duidelijk verlicht. Hophe vertelt wat ze ziet, zonder het mooier te maken dan het is. Dank je voor de reading, je hebt mij enorm geholpen.




Ervaring van Malika met medium Hophe   Ervaring van Malika met medium Hophe   Ervaring van Malika geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Vaneza
  Ervaring met medium Vaneza
  Wat een top medium. Klopt en komt uit allemaal. Vanez is erg gedetailleerd en duidelijk en erg leuk om mee te praten. Ik bel je zeker vaker terug lieverd. Xjes.




Ervaring van Ego met medium Vaneza   Ervaring van Ego met medium Vaneza   Ervaring van Ego geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna,

Ik wou graag via deze weg ook laten weten dat je voorspelling opnieuw is uitgekomen exact zoals je zei en binnen de timing dat je zei.
Ik kon het niet meer geloven, en toch blijf je bij je inzichten. Dank je wel voor je geduld, je zuivere inzichten en je sterke gaven. Dank je wel.
Liefs .




Ervaring van ... met medium Romyna   Ervaring van ... met medium Romyna   Ervaring van ... geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Alles wat je zegt komt uit en je bent altijd zo geduldig. Dankjewel lieve Kiki.




Ervaring van K met medium Kiki   Ervaring van K met medium Kiki   Ervaring van K geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dag Desteny, je bent een aanrader.
Zeer goed medium, snel en betrouwbaar.
Paar dagen geleden gebeld, ging over 2 personen, goed advies.
Dank hiervoor.




Ervaring van m. met medium Desteny   Ervaring van m. met medium Desteny   Ervaring van m. geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Lieve Yellow, ik ben compleet sprakeloos ben er stil van. Heb u net gesproken voor het eerst, en dat was eigenlijk toevallig. Nu achteraf weet ik zeker dat het geen toeval was, dit heeft zo moeten zijn. Wat een bijzonder prachtig gesprek, ik voel me zelfs anders, lichter, alsof een last van mn schouders af is. U heeft mij aantal dingen verteld die ik in de verste verte niet had durven dromen. U bent een engel op aarde. Bedankt lieve Yellow, want lief bent u ook nog. Grt van dankbare J.




Ervaring van J met medium Yellow   Ervaring van J met medium Yellow   Ervaring van J geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Goed en rustgevend medium.




Ervaring van Anoniempje met medium Merel   Ervaring van Anoniempje met medium Merel   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,
Ik was zo nerveus om hoe mijn toekomst alleen er zou uitzien, na mijn relatie. Onzekerheden over woonst en dergelijke. Jij hebt me gezegd dat alles goed kwam zonder enig probleem. Vandaag kwam het uit, alles is goed gekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Lieve Sherlock jij bent een medium met een aangeboren gave en een Reading in een woord WOW hoe je de dingen eruit haalt zonder informatie vooraf te weten en rake dingen kan vertellen in persoonsbeschrijving leeftijd en letters van namen kan doorgeven
Heel erg bedankt om de vele bevestigingen en de prachtige Reading die je ons mocht doorgeven
Het is de eerste keer maar Niet de laatste keer dat ik jouw zal raadplegen
Je bent een echte Aanrader en een aanwinst

Hartelijk dank.




Ervaring van Naoual met medium SherlockOryn   Ervaring van Naoual met medium SherlockOryn   Ervaring van Naoual geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha,

Ik had je nodig vandaag en je was er weer. Ondanks dat ik je pas nog aan de lijn heb gehad, blijf je heel duidelijk, eerlijk en zuiver in je inzichten naar mij toe.
Door de manier waarop je het brengt, is het niet mogelijk te twijfelen aan je sterke gaven. Zonder iets van voorinformatie weeg je wat er speelt. Wat jij kan is niet met woorden uit te drukken. Iedereen zou je moeten leren kennen.

Dank je wel voor alles.
e.




Ervaring van Isha met medium Isha   Ervaring van Isha met medium Isha   Ervaring van Isha geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Keer op keer doe je het weer. Ook al denk ik nu zal ze wel verkeerd zijn. Telkens moet ik jou gelijk geven. Hoe je het doet weet ik niet maar je bent een ware topper. Eerlijk, nooit eerder meegemaakt hoe voorspellingen uitkomen. Bedankt Ashraya. Liefs, N.




Ervaring van N met medium Ashraya   Ervaring van N met medium Ashraya   Ervaring van N geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Raak in alles. Nina is erg goed en wat ze zegt komt uit. Een dame die echt inzichtelijk kijkt en tools aanreikt gepaard met haar zuivere gave. Echt een aanrader. Ben superblij met je Nina. Dank je wel Nina. Ik hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Al jaren ben jij voor mij de beste, de enigste die alles weet, ziet, voelt en juist verteld. Onze gesprekken zijn waardevol, zoveel kracht geef jij mij, je zit voor altijd in mijn hartje, want jou woorden neem ik eindeloos met mij mee. Je bent een lieve warme, dierbare en krachtige vrouw.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Zojuist heb ik u kort gesproken om te zeggen dat het eerste als is uitgekomen zoals u afgelopen week vertelde. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat het andere, wat mij de gelukkigste vrouw op aarde gaat maken, ook uitkomt.
Dan bel ik u als eerste.

Wat bent u een lieve, oprechte en grappige dame. U heeft humor en bent eerlijk. Ook houdt u niemand onnodig lang aan de lijn.

Tot snel ;-) .




Ervaring van C met medium Sissy   Ervaring van C met medium Sissy   Ervaring van C geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Thank you for your reading. Just what i needed to hear.




Ervaring van Ravinder Kaur met medium Richard   Ervaring van Ravinder Kaur met medium Richard   Ervaring van Ravinder Kaur geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Esmay
  Ervaring met medium Esmay
  Topper ben je. Net dat ik dacht laat maar, is het toch gekomen. Je hebt het altijd gezien. Je hoort mij snel weer. XOXO.




Ervaring van anoniem met medium Esmay   Ervaring van anoniem met medium Esmay   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida kan mezelf wel voor de kop slaan maar je hebt gelijk gekregen. Ik ga dit snel rechtzetten. Je hebt het goed gezien en altijd er op vertrouwd. Tot gauw.




Ervaring van anoniem met medium Sharida   Ervaring van anoniem met medium Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  lieve nelleke ik spreek jou al een paar dagen en er zijn dingen uit gekomen. Je voelt en leg de kaarten goed, blijf bij je zelf eerlijk en puur ik bel je snel grt italiaanse.




Ervaring van itaiano met medium Nellekke   Ervaring van itaiano met medium Nellekke   Ervaring van itaiano geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden