Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Mediums-almere.nl


  Mediums advieslijn in Almere
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Nour
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op mediums-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Dank je Nour voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van M met medium Nour   Ervaring van M met medium Nour   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Nour, je bent geweldig. Je luistert goed en vraagt altijd goed door om een goed beeld te krijgen van de situatie.
Dankjewel voor de tips en het delen van verschillende technieken om tot rust te komen.
Ik was eerst terughoudend om te bellen, maar nu ben ik overtuigd.




Ervaring van anoniem met medium Nour   Ervaring van anoniem met medium Nour   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Fijne analyse Nour en bruikbare tips. dank je wel. Je hoort nog hoe het gegaan is.




Ervaring van anoniem met medium Nour   Ervaring van anoniem met medium Nour   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Vanavond enigszins in paniek Nour gebeld en hij heeft mij op een fantastische wijze gerust gesteld. De wijze van uitleg, begrip en zijn rustige stem hebben mij weer tot rust gebracht.




Ervaring van Ineke met medium Nour   Ervaring van Ineke met medium Nour   Ervaring van Ineke geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Hij wist mij heel veel zaken te vertellen over het karakter en welbepaalde eigenschappen. Hij sloeg de nagel op de kop. Ik kon me erg goed vinden in hetgeen hij zei. Een aangename en rustige persoon die alles goed verduidelijkt.Hij gaf ook veel informatie. Fijn gesprek.




Ervaring van Ruby red met medium Nour   Ervaring van Ruby red met medium Nour   Ervaring van Ruby red geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Lieve Nour, hartelijk dank voor onze positieve gesprek. Het wordt vervolgd.




Ervaring van Orchidee met medium Nour   Ervaring van Orchidee met medium Nour   Ervaring van Orchidee geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Hai Nour,
Vorige week na ons gesprek van 2 uur verbrak de verbinding.
Mijn belofte om nog wat te schrijven kom ik nu na.
Je bent een fijn en rustig persoon om mee te praten. Je hebt ook goede tips gegeven en ik zal mijn uiterst best doen om nu geen risico's te nemen in mijn relatie. Zoals je zei, zal het in kleine stapjes gaan, ik moet nog geduld hebben.
Dank je wel Nour en tot gauw.
.




Ervaring van Anoniem met medium Nour   Ervaring van Anoniem met medium Nour   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Je voorspelling is uitgekomen. 4 weken na ons gesprek is de 1 jaar stilte tussen N. en ik eindelijk verbroken. We praten weer met elkaar. Jezus wat een voorspelling.




Ervaring van Nooria met medium Nour   Ervaring van Nooria met medium Nour   Ervaring van Nooria geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Ik vind Nour heel verhelderend. Hij heeft mij een hele goede inzicht gegeven en mij ook de diepte in gegaan. Ik kijk heel anders naar het leven nu. Ook geeft hij hele waardevolle tips. Ik ben je echt dankbaar. Tot snel.




Ervaring van Alex met medium Nour   Ervaring van Alex met medium Nour   Ervaring van Alex geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Nour is een accurate, betrouwbaar, eerlijke medium. Hij voelt altijd goed aan. Alles komt snel uit. Zelf tijdens het gesprek.




Ervaring van Di met medium Nour   Ervaring van Di met medium Nour   Ervaring van Di geplaatst op 31 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Ik heb het allemaal mogen ervaren. Je voorspelling en kaart leggingen, komen uit en je pendel zit er nooit naast. Echt geweldig veel respect en waardering voor heel bijzonder. Wat fijn dat jij er bent op deze lijn. Jouw deskundigheid in de liefde zijn voor mij een lichtpunt in donkere tijden. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Nour   Ervaring van Angela met medium Nour   Ervaring van Angela geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Sorry dat ik wegviel, maar bedankt voor je mooie consult. Heel veel herkenning in wat je vertelde. Dus nu maar vertrouwen dat het contact met J weer terugkomt.




Ervaring van Esmeralda met medium Nour   Ervaring van Esmeralda met medium Nour   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Mediums-almere.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Mediums-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Mediums-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Mediums-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden